Locatie

Locatie

Hier onder vind u informatie over de locatie van ons toernooi.

Schutters die met navigatie rijden kunnen het volgende adres gebruiken:

Luchenseheide 50, Mierlo

 

Routebeschrijving:

Komend vanaf Amsterdam/Nijmegen/Eindhoven A2/A50:

Volg de borden N270/A270 richting Helmond door Eindhoven heen, neem op de A270 de afslag Geldrop, boven aan het viaduct slaat u rechts af richting Geldrop (Collse Hoefdijk). Blijf de weg volgen, U rijd via de Nuenenseweg de bebouwde kom van Geldrop binnen, sla bij de volgende rotonde (Dit is de 3rde gezien vanaf de snelweg) Links af (spaarpot oost) en blijf de weg over het industrieterrein volgen, aan het einde bij de T-splitsing slaat u rechts af. na ongeveer 50M wordt het pad onverhard en heeft u uw bestemming bereikt.

Komend vanaf Maastricht/Venlo A2/A67:

Neem op de A67 afslag Geldrop, volg de borden Geldrop en Centrum (Bogardeind), aan het einde van het Bogardeind komt u op een kruising volg hier de borden “Spaarpot” door rechts af te slaan. Sla op de volgende rotonde links af, aan het einde van deze weg links af. Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag en rijd u door tot de volgende rotonde, rijdt hier rechtdoor (2de afslag, Nueneseweg). Sla op de volgende rotonde rechts af (spaarpot oost) en blijf de weg over het industrieterrein volgen, aan het einde bij de T-splitsing slaat u rechts af. na ongeveer 50M wordt het pad onverhard en heeft u uw bestemming bereikt.

Komend vanaf Helmond A270:

Volg de borden richting Eindhoven via A270, neem op de A270 de afslag Geldrop, boven aan het viaduct slaat u links af richting Geldrop (Collse Hoefdijk). Blijf de weg volgen, U rijd via Nuenenseweg de bebouwde kom van Geldrop binnen, sla bij de volgende rotonde (Dit is de 3rde gezien vanaf de snelweg) Links af (spaarpot oost) en blijf de weg over het industrieterrein volgen, aan het einde bij de T-splitsing slaat u rechts af. na ongeveer 50M wordt het pad onverhard en heeft u uw bestemming bereikt.

Komend vanaf Mierlo Geldropseweg:

Rijd vanaf Mierlo via de Geldropseweg richting Geldrop en blijf de weg volgen tot de grote rontonde bij de kerk, neem de eerste afslag en rijd door tot de volgende rotonde, rijdt hier rechtdoor (2de afslag, Nueneseweg). Sla op de volgende rotonde rechts af (spaarpot oost) en blijf de weg over het industrieterrein volgen, aan het einde bij de T-splitsing slaat u rechts af. na ongeveer 50M wordt het pad onverhard en heeft u uw bestemming bereikt.